Privacy Policy

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24/05/2018.

 

Deze website is eigendom van SOULSOUP.

Contactgegevens:

Adres: Buitingstraat 71, 3583 Paal

Telefoon: 0471/24.58.13

E-mail: [email protected]

Ondernemingsnummer: BTW BE 0891 576 785

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.


Vertrouwelijke verwerking van persoonsgegevens

De website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. Als u echter overgaat tot het aankopen van producten uit onze webshop, dan bieden wij de mogelijkheid om u te registreren met een account en persoonlijke informatie (waaronder naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) in te vullen.

De persoonlijke gegevens die SOULSOUP verzamelt, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. Het bestand kan alleen maar geraadpleegd worden door een beperkt aantal personen in dienst van SOULSOUP, die deze informatie nodig hebben voor de uitoefening van hun functie. De informatie zal louter voor interne doeleinden verwerkt worden.

SOULSOUP geeft in de regel geen persoonlijke gegevens door aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten. In het uitzonderlijke geval dat SOULSOUP persoonsgegevens doorgeeft aan organisaties of bedrijven waar hij mee samenwerkt, wordt dat uitdrukkelijk vermeld of wordt u uitdrukkelijk om uw toestemming gevraagd.

SOULSOUP verwerkt (of stuurt) standaard geen persoonsgegevens buiten de EU. In de situaties dat dit wel nodig is, verzekert SOULSOUP dat de juiste maatregelen worden getroffen om dezelfde privacy te garanderen als binnen de EU.


Doel van verwerking

De informatie wordt verzameld met oog op:

– het correct kunnen afhandelen van uw aankopen of bestellingen.

– bezoekers op onze website te identificeren.

– het verwerken van uw online aankopen in het ons computersysteem.

– het voeren van de financiële administratie door SOULSOUP.

– het verstrekken van de door uw gevraagde informatie.

– marketingdoeleinden (klantenvoordelen, direct mail, opiniepeilingen…) Bij registratie om diensten te ontvangen (nieuwsbrieven, specifieke informatie,…).


Toelating voor verwerking

Door uw persoonsgegevens te verstrekken, geeft u SOULSOUP uitdrukkelijk de toestemming om ze te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden. Als SOULSOUP uw persoonsgegevens voor andere doeleinden wenst te verwerken of ze wil doorgeven aan organisaties of bedrijven waar hij mee samenwerkt, dan zal hij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming vragen en kunt u zich ertegen verzetten.


Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Daartoe kan u zich schriftelijk richten tot SOULSOUP, Buitingstraat 71, 3583 Paal, België of via [email protected]

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. U kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van SOULSOUP verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot [email protected]

Door de website te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. SOULSOUP behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.


Gebruik van cookies

Soms zal de SOULSOUP-website gebruik maken van zogenaamde 'cookies': dit zijn kleine stukjes informatie die wij doorsturen en bewaren op de harde schijf van uw computer. Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website. Deze informatie wordt alleen maar gebruikt om uw identiteit te verifiëren zodat u niet bij elk bezoek aan de website uw gebruikersnaam en paswoord dient in te geven. U heeft de mogelijkheid uw browser zodanig te configureren dat hij u waarschuwt telkens als cookies worden aangemaakt of dat hij de aanmaak ervan verhindert.

Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op http://www.privacy.fgov.be.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »