-10% tot 100 euro: code BLESSED1
-20% vanaf 100 euro: code BLESSED2
-30% vanaf 200 euro: code BLESSED3

Over ons

The SOUL behind SOULSOUP

De SOUL van SOULSOUP is Katrien. Vanuit een enthousiaste interesse en jarenlange passie om zoveel mogelijk mensen aan een mooie en gezonde huid te helpen, stampte ze SOULSOUP uit de grond. De plek waar jouw huid helemaal centraal staat. And this is how the magic happens...

 1. Skincare = personal

  De beste crème in de wereld? Dat is die crème die perfect aansluit bij jouw huid. Want jij bent uniek, krachtig en prachtig. And so is your skin!
  Daarom staan we altijd klaar met persoonlijk advies op maat van jouw huidconditie. We schuiven marketingslogans aan de kant en kijken naar wat je huid exact nodig heeft. Any skin questions? We got you <3.

  I need skincare advice

 2. Knowledge is power, but passion does the trick

  We zijn experten in skincare. Na jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie en het bijwonen van skin classes over de hele wereld, zijn we zo blij om jou te mogen verwelkomen in ons eigen 'skincare walhalla’. En met al die diploma’s op zak kunnen we je beloven: you’re in safe hands!

  Omdat de huid ons zo mateloos boeit, zijn we iedere keer opnieuw vastberaden om het juiste behandelplan te vinden. SOULSOUP is our playground. And passion is pushing our swing.

 3. Healthy skincare = so cool

  We leven in 2020. De tijd van artificiële kleuren, geuren, minerale oliën, alcohol of andere nasties in onze huidverzorging is voorbij. We only need the good stuff, dat wat écht werkt, right?

  No worries, we got you <3. We werken enkel samen met de beste merken die bewezen resultaten kunnen voorleggen. Onze producten puilen uit van de pure, werkzame ingrediënten die de huid zichtbaar verbeteren.

  Show me the good stuff

 4. We love our planet (& all those sweet furballs living on it)

  Er is zoveel moois voor handen op deze planeet om ons goed te kunnen verzorgen zonder daarvoor schade te berokkenen aan anderen. Bij de keuze voor productlijnen die écht werken, kijken we dus ook naar het ecologische aspect. Elk product en iedere verpakking heeft een hart voor onze planeet, dier en mens.

 5. Beauty is so much more than skindeep

  Je huid is je grootste orgaan. Het enige orgaan dat je kan aanraken. Ze wordt dan ook makkelijk beïnvloed door je omgeving, voedsel, stress, energielevel… We nemen met plezier alle aspecten onder de loep en begeleiden je in een holistische aanpak van skincare, done absolutely right!

  I wanna be skinspired!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »