✨SKINVLOG #6: Christmas @ JOLLY SOULSOUP & GIVEAWAY✨

  • Geplaatst op
  • Door Katrien Kenens
  • 2
✨SKINVLOG #6: Christmas @ JOLLY SOULSOUP & GIVEAWAY✨

Christmas is coming! Dat betekent: superveel leuke verrassingen @ Snowy SOULSOUP. In de vlog van deze week tonen we je alle ‘Festive Surprises’ voor de aankomende weken en zie je hoe we SOULSOUP op 1 dag omgetoverd hebben tot onze eigenste XMAS-walhalla. Extra leuk: doe mee aan de sparkling giveaway via deze post. Hoe doe je dat precies? Ook dat zie je in de vlog!

Alle producten die we hebben gebruikt tijdens de vlog kan je hier terugvinden. Heb je hier nog vragen over? Aarzel dan niet ons te contacteren via de chatbox of [email protected] Sta je iedere week te popelen tot een nieuwe SkinVlog online komt? Vergeet je dan niet te abonneren op ons Youtube-kanaal en blijf als eerste op de hoogte!

Veel kijkplezier!
Katrien

Reacties

  1. sofie sofie

    Bij deze waag ik ook mijn kans. Al jaren zeer tevreden van de producten van dermalogica én Soulsoup uiteraard. Dus deze kit lijkt mij HET ideale pakje om onder mijn kerstboom te plaatsen. Als ik hem niet win, zet ik hem alvast op mijn soulsoup-wishlist. :D

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »