Gratis verzending vanaf € 50
Voor 11u besteld? Zelfde dag verzonden!
Altijd een gepersonaliseerd pakje

Katrien Kenens - 22 / Nov / 2018

✨SKINVLOG #6: Christmas @ JOLLY SOULSOUP & GIVEAWAY✨

✨SKINVLOG #6: Christmas @ JOLLY SOULSOUP & GIVEAWAY✨

Christmas is coming! Dat betekent: superveel leuke verrassingen @ Snowy SOULSOUP. In de vlog van deze week tonen we je alle ‘Festive Surprises’ voor de aankomende weken en zie je hoe we SOULSOUP op 1 dag omgetoverd hebben tot onze eigenste XMAS-walhalla. Extra leuk: doe mee aan de sparkling giveaway via deze post. Hoe doe je dat precies? Ook dat zie je in de vlog!

Alle producten die we hebben gebruikt tijdens de vlog kan je hier terugvinden. Heb je hier nog vragen over? Aarzel dan niet ons te contacteren via de chatbox of [email protected] Sta je iedere week te popelen tot een nieuwe SkinVlog online komt? Vergeet je dan niet te abonneren op ons Youtube-kanaal en blijf als eerste op de hoogte!

Veel kijkplezier!
Katrien

  • sofie sofie 22 / Nov / 2018 @ 08:47

    Bij deze waag ik ook mijn kans. Al jaren zeer tevreden van de producten van dermalogica én Soulsoup uiteraard. Dus deze kit lijkt mij HET ideale pakje om onder mijn kerstboom te plaatsen. Als ik hem niet win, zet ik hem alvast op mijn soulsoup-wishlist. :D

  • Erna Erna 22 / Nov / 2018 @ 20:02

    Ik wil de kit winnen, gewoon, omdat ik superfan ben van soulsoup!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »