Jij bent héél bijzonder.

  • Geplaatst op
  • Door Katrien Kenens
  • 0
Jij bent  héél bijzonder.

Complimentendag, zo een mooie dag in het jaar. Maar besef jij soms wel hoe bijzonder JIJ bent?

Jij bent héél bijzonder.

 

Op een dag wandelde T. buiten na een deugddoende gelaatsbehandeling. Ze zei me: 'Katrien, bedankt voor deze behandeling. Wanneer ik hier buitenwandel, voel ik me altijd héél bijzonder.'
De tranen schoten me in de ogen. Dat verwarmde mijn hart enorm, want daar doe ik het voor. Echt.


Een gelaatsbehandeling is zoveel meer dan een uiterlijke verzorging alleen. Dit omdat ik tijdens dit moment niet enkel verdoezel wat we willen wegwerken, maar meook focus op je mooie, unieke sterktes. Datgene wat jou iedere dag opnieuw laat stralen. En dat zetten we in de verf, iedere keer opnieuw. Door het kiezen van de juiste ingrediënten, door een deugddoende babbel of door tijdens de massage, het moment van ontspanning, je helemaal naar binnen te keren. Door dat zeldzame moment voor jezelf helemaal om jou te laten draaien.


Mijn boodschap op complimentendag voor jou is dan ook: Jij bent héél bijzonder. Niemand is jou, en dat is je superkracht. Leef niet meer vanuit de persoon die je hoort te zijn, maar vanuit de persoon die je bent. Want daar zit je talent, je unieke eigenschap, hetgeen wat iemand anders inspireert en waar een ander van leert. Wees niet beschaamd om wie je bent, maar omarm jezelf en wees er fier op. Vanuit hier vertrekt jou geluk en vanuit hier trek je jouw geluk ook aan. Geniet ervan.

En vanavond, na een hele dag anderen een compliment te geven, sta dan eens zelf voor de spiegel. Kijk jezelf in de ogen en geef jezelf een warm compliment. Een compliment dat je beroert. Want de allermooiste stralingen diep vanbinnen, die vergeten we wel eens. En dan doet het zo-veel deugd om jezelf nog eens die dikke knuffel te geven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »