Gratis verzending vanaf € 75
Voor 11u besteld? Zelfde dag verzonden!
Altijd een gepersonaliseerd pakje

Katrien Kenens - 09 / Aug / 2018

Gouden duo voor een gladde en stevige huid.

Gouden duo voor een gladde en stevige huid.

Verstevigende cremes of anti-aging supplementen ? Wat werkt er nu écht voor een gladde en stevige huid?

Een van de meest gestelde vragen in SOULSOUP luidt als volgt: ‘Voor een ECHT stevige en gladde huid, wat moet ik daaraan doen?’ Dames die dit vragen, spreken dan niet over de fijne lijntjes rondom de ogen, maar wel over de dieperliggende ongemakken. Denk maar aan: een oneffen huid op de bovenbenen of cellulitis, diepe groeven in de decolleté bij het wakker worden, aanhoudende droogteplekken op de benen, ‘hangende’ bovenarmen e.d… Kortom: Dat ene stapje extra, het ECHTE verschil. Elk kwaaltje dat maar niet weg te toveren valt, met welke crème dan ook. Hoe vaak je ook probeert.

 

Tip 1: Beter voorkomen dan genezen.

Huidveroudering en droogte zijn deels genetisch. Genetica telt zelfs mee voor 20% van de huidveroudering. Het is dus best mogelijk dat je de huid van je ouders of grootouders erft.
Toch speelt levensstijl en verzorging een grote rol in de conditie van je huid. Denk maar aan: zonschade, uitdrogende cosmetica, voeding, pollutie en tal van andere factoren. De impact van deze schade kan je wél beïnvloeden. Beschadig je je huid van buiten uit, dan versnel je het verouderingsproces en voelt je huid al gauw minder glad aan. Dat uit zich niet enkel in de vorm van verslapping, maar ook in pigmentvorming en droogtelijntjes. Wist je trouwens dat mensen met pigmentvorming makkelijk 10 jaar ouder worden geschat?

 

Het is belangrijk de weerstand van je huid hoog te houden. Minder schade = minder droogte en minder huidveroudering. Dit doen we niet enkel door je huid soepel en zacht te houden, maar vooral door haar immuniteit te versterken.
Dat brengt ons bij onze eerste 'RainPharma favoriet'. Jotta’s favoriet: de PreBiotic Skin Lotion. De ultieme verzorging voor iedereen met een beschadigde, droge en gevoelige huid. Hij ondersteunt de goede bacteriën van de huid waardoor de weerstand van je huid wordt versterkt. Verder is de PreBiotic Skin Lotion verrijkt met tal van voedende, helende en verzachtende ingrediënten.

 

Hieronder alvast 5 redenen waarom Jotta dit product niet meer kan missen:
- Bye bye droogte! Mijn huid is van nature erg droog en gevoelig. Doordat de PreBiotic Skin Lotion mijn goede bacteriën van de huid aanvult, ben ik ein-de-lijk verlost van gevoelige en rode pekken.
- Mmm, that smell! Deze topper ruikt heerlijk rustgevend!
- So soft! De PreBiotic Skin Lotion voelt héérlijk zacht en luchtig aan. Mijn broek plakt niet meer rond mijn benen. Wanneer ik 's avonds deze verzorging aanbreng, hoef ik geen 'inwerktijd voor ik ga slapen' in te calculeren :-).
- No more ‘bultjes’! Verder kamp ik al jaren met keratosis pilaris. Of zeg maar: harde ‘broebeltjes’ (verhoorning van de haarzakjes) op de voorkant van mijn bovenbenen en achterkant van mijn bovenarmen. Die zones voelen enorm hobbelig, stug en droog aan. Na 1 maand gebruik voelde ik al dat deze bultjes verdwenen waren. Yes, dat kwam perfect uit voor de zomer.
- Healthy deo! Ik vervang sinds kort ook mijn schadelijke deodorant door de Prebiotic Skin Lotion. Pigmentvorming en gevoeligheid van het scheren is al drastisch verminderd. Ook onder mijn oksels is mijn huid nu dus egaal en zijdezacht.


Tip 2: Écht verstevigen? Dat doe je van binnenuit.

Anti-aging vind je niet zomaar terug in een potje. Daar zijn andere ingrediënten voor nodig die de juiste processen in je huid beïnvloeden. De vezels die instaan voor de stevigheid van je huid liggen in diepere lagen waar ingrediënten van een crème niet kunnen komen.
Versta ons niet verkeerd, fijne lijntjes vervagen en egaliseren, verhelderen, opfrissen en de bindweefsels stimuleren kan perfect van buiten uit. Maar diepe lijnen, verzakking, verslapping, cellulitis e.a., dat is on-mo-ge-lijk met een crème.


Daarvoor gaan we de verstevigende vezels stimuleren van binnen uit. Supplementen op basis van collageen en hyaluronzuur zijn DE oplossing voor een strakke huid.
Toch dien je rekening te houden met een 2 belangrijke factoren:
A) Voor voldoende resultaat op je huid moet je supplement 10.000 mg viscollageen bevatten.
B) Zodra je deze hoeveelheid inneemt, voel je al snel resultaat. Toch is het belangrijk te weten dat de eerste 6 maanden je lichaam tekorten en reserves aanvult. Het echte TOP resultaat? Dat zie je vanaf deze 3 tot 6 maanden.

 

Gelukkig heeft RainPharma enkele maanden geleden een nieuw supplement gelanceerd: A.A.P.. Dit was instant, en nog steeds, Katrien haar favoriete supplement. A.A.P. is een mix van verschillende ingrediënten zoals 10 gram viscollageen, (vegan!) hyaluronzuur (het anti-aging ingrediënt bij uitstek) en tal van andere zwavelhoudende ingrediënten waar je huid, haar en nagels dol op zijn. Dit maakt van A.A.P. een van de meest krachtige supplementen op de markt als het aankomt op versteviging. Verder hydrateert dit fantastisch supplement je huid vanuit de diepte.

 

- Less cellulite, ow yeah! Ik schrok ervan hoe snel de eerste resultaten zichtbaar waren. Al na 1 maand ervaarde ik een drastisch verschil in mijn cellulitis. (Yes, I have it too :-))
- Extra gezonde gloed! Door de toevoeging hyaluronzuur aan de A.A.P. voelt mijn huid al snel super zacht en diep gehydrateerd aan. Ook ziet ze er gezond en ‘glowy’ uit.
- More than a ‘skincare’-supplement! Collageen verstevigt zowel de huid als andere bindweefsels en kraakbeen in het lichaam. Daarom voelde ik al gauw een fantastische ondersteuning tijdens het herstelproces van mijn pas opgelopen hernia.
- Sunkissed Skin! Koper heeft een prachtige invloed op het pigmentvormingsproces. Uiteraard kon dit ingrediënt niet ontbreken in de A.A.P. Hierdoor heeft mijn huid ondertussen en egale en frisse teint.
- Super handig! Het is ZO handig in gebruik. Door zijn extreem hoge (maar gezonde) doseringen, is dit product enkel verkrijgbaar in poedervorm. ’s Avonds, minimum 2 uur na het eten, los ik gauw een zakje op in water, drink het uit en klaar is kees!

Anti-aging is onze ogen een 'speciaal' woord. We krijgen allemaal te maken met een rimpel, verslapping en voor sommigen zelfs cellulitis. Dat hoort bij ons menselijk lichaam. Hier in SOULSOUP, geloven in 'graceful' door de jaren heen wandelen. Elke leeftijd en verandering heeft zijn charmes. Laat ons ervan genieten. Met deze twee bovenstaande producten doen wij dat alvast. Met de juiste ingrediënten, in de juiste doseringen op het juiste moment. Jij ook?

 

Warme groetjes,

Katrien

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »