Gratis verzending vanaf € 75
Voor 11u besteld? Zelfde dag verzonden!
Altijd een gepersonaliseerd pakje

Katrien - 01 / Feb / 2018

EHBOH: Eerste Hulp Bij Overgevoelige Huid

EHBOH: Eerste Hulp Bij Overgevoelige Huid

Vorige week is Dermalogica met twee nieuwe toppers naar buiten gekomen. Vanaf de eerste aanraking was er liefde tussen mezelf en deze producten. Waarom? Dat lees je in onderstaande blog.

SOULSOUP is een centrum voor huidverbetering en daarom staan we dagelijks oog in oog met verschillende huidklachten die we met veel plezier verlichten en verzachten. Denk maar aan acne, droogte, pigmentvorming, onzuiverheden of gevoeligheid. Deze laatste klacht heeft de afgelopen jaren een serieuze opmars gekregen. Personen met een gevoelige huid, hebben dit van niet meer enkel van nature. Vaak zie ik ook 'gevoelig geworden huiden'. Dit betekent dat veel huiden onder ons in de loop der jaren gevoeliger en gevoeliger gaan reageren. Denk maar aan rode plekken, schilferingheid, een trekkerig gevoel, kleine rode bultjes, jeuk of dergelijke.
De triggers hiervoor zijn niet meer enkel genetisch, maar liggen de dag van vandaag rondom ons. Uitlaatgassen, verwarming, airconditioning, voeding, stress, agressieve cosmetica en tal van andere factoren kunnen zelfs de sterkste huid in een 'gevoelig geworden huid' omtoveren. Ze tasten de vochtlaag, een belangrijke beschermlaag, van onze huid zo sterk aan dat water als hete ware 'vervliegt'. Niet alleen voelt onze huid dan droog en trekkerig aan, ook is ze dan extra ontvankelijk voor al de beschadigende bestanddelen van buitenaf die gevoeligheid alleen maar triggeren. De vicieuze cirkel is gestart.

 

Hier ligt Dermalogica's kracht. Zij waarschuwen ons hier al jaren voor. Daarom bevatten quasi alle producten krachtige antioxidanten om onze huid te beschermen tegen deze schadelijke omgevingsinvloeden. Toch zijn de invloeden soms zo sterk, dat we een krachtiger werkpaard moeten inzetten. Meet: Dermalogica's UltraCalming Duo. Bestaande uit de Barrier Defense Booster en de Calm Water Gel.

Wat maakt deze producten zo uniek? Wel, ze gaan gevoeligheid niet alleen verminderen, ook gaan ze deze voorkomen door onze huid een immense kracht te geven.

 

BARRIER DEFENSE BOOSTER:
De Barrier Defense Booster is rijk aan Haverpitolie, Squalane en het Triple Defense Complex. Hierdoor versterkt deze booster de huidbarrière om ze te beschermen tegen toekomstige irritatie en werkt hij voedend en verzachtend voor een geïriteerde huid. Verder werkt deze topper preventief tegen irritatie.

CALM WATER GEL:
Een rustgevende, lichtgewicht water-gel moisturizer die op de huid transformeert tot een voedende fluïde. De Calm Water Gel hydrateert de droge, geïrriteerde huid, verzacht en kalmeert en gaat vochtverlies van de huid tegen. Deze unieke formule bevat verschillende soorten Hyaluronzuur, moleculair gezien. Grote moleculen om opperhuids een intense hydratatie te bieden, kleine moleculeren hydrateren de huid tot in de diepere lagen. Deze moisturizer werkt als een glas water voor een erg dorstige huid :-).

 

Heb jij ook last van een gevoelige huid? Kamp jij met vragen over jouw behandelroutine? Neem dan gerust contact met ons op voor een FaceMapping huidanalyse. Samen bekijken we jouw huid en jouw huidverhaal en gaan we op zoek naar het meest gezonde behandelplan.

 

Groetjes,

Katrien

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »